ABC-Kozijn B.V.  Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel
Tel 0228-561439 of 0228 562793 -- info@abckozijn.nl

Oude voordeurkozijn er uit nieuw kozijn met voordeur geplaatst.

Kozijn met een oude dunne slecht geïsoleerde 40 mm voordeur vervangen voor een kozijn met een 54 mm dikke voordeur. Het mooie bossingpaneel onder het satijnglas is van geïsoleerd Tricoya welke vrijwel dezelfde isolatiewaarde heeft als het HR++ glas. Tevens is hier een glasvezel onderdorpel gebruikt zodat de deur rondom in de kaderrubbers de allerbeste afdichting geeft. Niks geen tocht meer onder de deur door. Verder is het deurbeslag voorzien van SKG3 kerntrekbeveiliging, zodat alles weer helemaal aan de eisen van nu is aangepast. En dat alles binnen 1 dag geplaatst

Oude voordeurkozijn er uit nieuw kozijn met voordeur geplaatst.
Schuiven naar boven