ABC-Kozijn B.V.  Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel
Tel 0228-561439 of 0228 562793 -- info@abckozijn.nl

Waarom Houten Kozijnen?

Waarom Houten Kozijnen?

Lange Levensduur Houten kozijnen gaan gemiddeld meer dan 50 jaar mee, soms zelfs een eeuw, zoals te zien in oude binnensteden. Dit is veel langer dan de levensduur van kunststof kozijnen.

Onderhoudsvriendelijk Dankzij verbeterde verf- en zaagtechnieken hoef je houten kozijnen slechts eens in de 7 tot 15 jaar te schilderen, afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen en verf.

Duurzaam en Milieuvriendelijk Hout is een hernieuwbaar natuurproduct dat CO2 opneemt tijdens de groei. Dit maakt houten kozijnen een milieuvriendelijke keuze. Bovendien is hout makkelijk te repareren en te hergebruiken.

Uitstraling en Ontwerpvrijheid Houten kozijnen hebben een unieke, warme uitstraling die bijdraagt aan de gezelligheid in huis. Ze bieden ook grote ontwerpvrijheid omdat ze in alle maten en vormen gezaagd kunnen worden.

Veiligheid bij Brand Hout verkoolt langzaam en geleidt nauwelijks warmte, waardoor houten kozijnen de brandvorming vertragen.

Isolerend en Luchtdicht Houten kozijnen bieden uitstekende warmte- en geluidsisolatie, wat zorgt voor een lagere energierekening en een rustige leefomgeving.

Makkelijk te Repareren Bij schade kunnen houten kozijnen eenvoudig gerepareerd worden zonder het hele kozijn te vervangen, wat kosten bespaart en de levensduur verlengt.

Houten kozijnen combineren duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische voordelen, waardoor ze een slimme keuze zijn voor elke woning.

Schuiven naar boven