ABC-Kozijn B.V.  Streekweg 17 1616AA Hoogkarspel
Tel 0228-561439 of 0228 562793 -- info@abckozijn.nl

Hardhouten deuren

Vind jouw perfecte deur bij ABC Kozijn

Op zoek naar een deur?
Bij ABC Kozijn ben je aan het juiste adres voor deuren op maat. Of je nu kiest voor dichte deuren, stijlvolle deuren met glas, of unieke, op maat gemaakte houten deuren, wij leveren altijd de hoogste kwaliteit. Onze deuren zijn voorzien van SKG** en SKG*** beslag om de kans op inbraak aanzienlijk te verkleinen.

Jouw stijl, jouw deur
Of je nu een moderne, industriële of klassieke uitstraling zoekt, bij ons vind je de perfecte deur die naadloos bij jouw woning past. Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een deur die jouw huis compleet maakt.

Optimale isolatie en veiligheid
Onze deuren zijn ontworpen voor optimale isolatie: ze zijn 54 mm dik voor dubbel glas en 67 mm dik voor triple glas en de deuren worden eventueel voorzien van kadertochtstrip. Zo ben je verzekerd van een energiezuinige en veilige oplossing voor jouw huis.

Complete service van inmeten tot monteren
Wij bieden een totaalconcept aan, zodat je nergens anders meer hoeft te zoeken. Laat ons de deur inmeten en monteren, en wees verzekerd van perfect passende deuren die vakkundig worden afgehangen.

Ruime keuze aan merken
Naast onze eigen hoogwaardige deuren, leveren wij ook deuren van gerenommeerde merken zoals Weekamp, Albo, en Java deuren.

ABC Kozijn – Kwaliteit en gemak in één
Kies voor zekerheid en stijl met de deuren van ABC Kozijn. Maak vandaag nog uw keuze op onze website en vind de deur die jouw huis compleet maakt!

Schuiven naar boven